Svenskt recept följer

Classic Champagne Cocktail

A real party starter!

1 drink

1 sugar cube

3 dashes of Angostura Bitters

1 fl oz of Bardinet Napoleon French Brandy (nr 369)

Sparkling Wine, Anna de Codorniu (nr 7369)

 

Place the sugar cube in a high champagne glass. Splash the Angostura Bitters over the sugar cube. Add the brandy and stir. Fill up with sparkling wine.

 

Crostini with Parma Ham and Figs

Sweet and savory crostinis are a luxury snack to the champagne cocktail.

Makes 12

 

Toast 12 slices of baguette. Spread with some cream cheese.  Divide 4 slices of parma ham into 3 long stripes each. Slice 2 figs into 12 small wedges. Top with the parma ham and fig wedges and drizzle some runny honey over.

 

 Klassisk Champagne Cocktail

Det här är en klassiker som sätter fart på vilken fest som helst. Vi valde ett bra mousserande istället för champagne till den här goda cocktailen.

1 drink

 

1 sockerbit

3 stänk Angostura Bitters

3 cl Bardinet Napoleon French Brandy (nr 369)

Anna de Codorniu (nr 7369)

 

Lägg en sockerbit i en högt champagneglas. Stänk över Angostura Bitters och häll i brandyn. Rör om. Fyll upp med mousserande vin.

 

Crostini med parmaskinka och fikon

Salta och söta små crostini är lyxigt till champagnecocktailen.

12 stycken

 

1 liten baguette

6 msk naturell färskost

4 skivor parmaskinka

2 färska fikon

flytande honung

 

Skär baguetten i tolv skivor. Rosta bröden lätt i ugnen. Bred på färskost. Dela varje skinkskiva i tre långa remsor och fördela på bröden. Skär fikonen i 12 klyftor och garnera med dem. Ringla över lite honung och servera.