Svenskt recept längre ner

Asparagus With Chopped Eggs, Capers and Brown Butter

Asparagus is a true spring sign. Steam, grill or griddle, but keep it tender. A perfect starter.

Serve 4-6

Discard the dry ends of 2 bunches of asparagus, about 1 lb. Steam or boil in lightly salted water 3-4 minutes. Rinse in ice cold water to prevent overcooking. Place the asparagus on a serving plate. Chop 2 boiled eggs and scatter on top of the asparagus with 2 tbsp of capers. Brown 3 1/2 oz of butter and pour over. Add a pinch of sea salt. Serve.

 

PÅ SVENSKA

Sparris med hackat ägg, kapris och brynt smör

Sparris är ett säkert vårtecken. Bjud den lättkokt, stekt eller grillad. Det här är en perfekt förrätt.

4-6 portioner

 

2 knippen grön sparris

2 hårdkokta ägg

2 msk kapris

100 g smör

flingsalt

 

Skär bort och kasta den nedersta torra delen från sparrisen. Förväll sparrisen i lättsaltat vatten cirka 3-4 minuter. Hacka äggen och strö på tillsammans med kapris. Bryn smöret och häll över. Salta och servera direkt.


 


Leave a Reply