Svenskt recept längre ner

Hot and Spicy Nuts and Almonds

When you once started it’s hard to stop.

10 small portions

Heat 2 tbsp of butter in a skillet with 1 tsp ground cinnamon, 1 tsp ground coriander and a pinch of chiliflakes. Add 5 oz of mixed nuts and almonds and cook for 2-3 minutes. Add 1-2 tsp flaky sea salt. Serve with small spoons.

 

Salami Crisps

The easiest and smartes cocktail snacks. Just one ingredient!

35 servings

Preheat oven to 200°C/390F°. Arrange 6 oz Italian salami (35 thin slices) on a baking sheet. Roast on a baking tray in the oven for about 8-10 minutes until crisp.

 

PÅ SVENSKA

Heta och söta nötter och mandlar

Har man väl börjat är det svårt att sluta äta de här goda nötterna som ska serveras ljumma.

10 små portioner

150 g valfria nötter och mandlar

2 msk smör

1 tsk malen kanel

1 tsk malen koriander

2 krm chiliflagor

1-2 tsk flingsalt

 

  1. Hetta upp smöret i en panna och fräs kryddorna hastigt.
  2. Lägg i nötterna och mandlarna och blanda runt. Stek dem i cirka 2-3 minuter.
  3. Salta och servera varma med små skedar.

Salamichips

Enklare glöggtillbehör finns inte. Salt och gott som passar till de flesta drinkar.

Cirka 35 stycken

 

170 g tunt skivad salami av valfri sort

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg salamiskivorna en och en på bakpappersklädda plåtar.
  2. Rosta i ugnen cirka 8-10 minuter tills de är krispiga. Låt svalna.