Äntligen har vårt gedigna arbete med den tredje boken i serien Kombinera & mat och vin på Kakao förlag kommit ut. Vår kollega Jens Dolk som du säkert sett på TV4 Nyhetsmorgon och Mitt Kök skriver okomplicerat och inspirerande om druvor och jag, Liselotte har skapat härliga recept till dessa. Maten är rejäl, smakrik och för det mesta enkel att laga. Ulrika har givetvis tagit de fina bilderna som gör boken så trevlig att bläddra i. Köp i närmaste bokhandel eller från någon av näthandlarna:

www.bokus.com

www.adlibris.com

Har du en skvätt rosé över trots att sommaren lider mot sitt slut? Testa den till vår heta asiatiska råbiff. Har du ont om tid då är det den långsamt  kokta högreven i rödvin du ska slå till på tillsammans med en smakrik cabernet sauvignon. Sköter sig själv medan du gör allt annat du inte hunnit. Är du hellre sugen på vitt så är tomat tarte tatin ihop med en sval sauvignon blanc en oslagbar kombo.

 

Finally our third cook book about combining food and wine – Kombinera mat & vin (Kakao förlag) is published. Jens Dolk writes about different grapes in a very uncomplicated and inspiring way which matches our recipes and tempting food images perfect. Get easy access to our books by simply click on one of the following links:

www.bokus.com

www.adlibris.com