Svensk text följer

Tiny, shy little sprouts are sneaking up in our gardens ready to grow up to strong red stalks with the typical sweet-sour taste that is so useful in spring desserts. We love the ruby red colour and the tart taste of rhubarb! Let’s indulge an irresistible rhubarb-raspberry tart and smooth stewed rhubarb with cardamum that is perfect as a special breakfast treat for weekend mornings. Enjoy!

By the way, which is your favourite rhubarb recipe?

 

PÅ SVENSKA

Rabarbern är här och kikar blygt upp ur våra rabatter redo att växa till sig till stora starka stjälkar med den speciella sötsura rabarbersmaken som är så härlig i vårdesserter. Den fina röda färgen och den lite sträva smaken liknar inget annat! Låt oss fresta med en oemotståndlig rabarber-hallontarte samt en rabarberkräm med kardemumma som passar utmärkt till helgfrukosten. Hugg in!

Förresten, har du något favoritrecept med rabarber?

 

Tidigare publicerat i Lantliv http://tidningenlantliv.se